Stiri Brasov

Protector va păzi toaletele și parcările de pe centura Brașovului în schimbul a aproape 270.000 de lei

După ce în luna aprilie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a atribuit contracutl în vederea întreținerii și igienizării spațiilor de pe tronsonul II al ocolitoarei Brașovului, recent, a fost atribuit și contractul pentru paza acestora. Licitația a fost lansată încă din luna octombrie, iar pentru acest contract, valabil pe o perioadă de 12 luni și estimat la suma de 278.748,45 lei, s-au înscris 5 firme. În conformitate cu anunțul de atribuire postat pe SEAP, oferta declarată câștigătoare a fost cea a firmei brașovene Protector Agency, a fostului consilier local de Brașov (PSD), Liviu Lupu.

Aceasta a oferit un preț de aproape 270.000 de lei cu TVA pentru serviciile de pază, respectiv de 226.884 lei, fără TVA, conform SEAP.

Chiar dacă lucrările de amenajare a tronsonului de ocolitoare au fost finalizate în totalitate de acum doi ani, parcările și toaletele din cele două spații aflate pe porțiune de centură dintre intersecția cu drumul spre Sânpetru și DN 11 nu au fost deschise pe de o parte, pentru că era necesară paza și igienizarea lor, iar pe de altă parte, pentru că nu a fost încă recepționată întreaga lucrate de pe tornsonul II. CNAIR nu a făcut încă recepția acestui tronson, deoarece au apărut unele neconformități față de proiect, pe care constructorul avea obligația să le remedieze.

 

Spațiile de servicii de pe ocolitoare vor fi deschise într-un final. 1,25 milioane de lei vor plăti drumarii pentru întreținerea lor, în următorii patru ani

După ce o asistentă a fost lovită la Urgenţe, conducerea Spitalului Judeţean pune la îndoială calitatea serviciilor de pază

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*