Economic, Stiri Brasov

IKEA vine la Brașov cu un format test. Va deschide un punct de colectare la Magnolia Shopping Center

IKEA lanseaza oficial mediul sau multi-channel in Romania, cu formate noi care vor sustine noile comportamente de consum, iar primele doua orase in care va fi testat sunt Brasov si Timisoara. In prima jumatate a lunii iulie, IKEA va deschide primele doua Puncte de Colectare a Comenzilor Online din Romania pentru a sprijini cumparaturile online din cele doua orase. Un al treilea Punct de Colectare IKEA pentru Cluj-Napoca este in curs de dezvoltare si va fi deschis la sfarsitul lunii iulie.

Clientii vor putea face cumparaturile online pe www.IKEA.ro – sau in magazinul IKEA Baneasa, sau prin telefon cu ajutorul angajatilor din call-center – si vor putea opta pentru livrarea produselor la Punctele de Colectare IKEA din Timisoara si Brasov. In acest fel, vor putea sa ridice personal produsele, in ziua si la ora la care doresc. Costul transportului este mai mic decat cel de livrare la domiciliu: numai 29 lei pentru pachete mici (sub 30 kg pe comanda) si 49 lei pentru coletele Cargo (peste 30 kg pe comanda), indiferent de dimensiunea si valoarea comenzii. Clientii care doresc sa beneficieze de livrarea la domiciliu pot face in continuare acest lucru, preturile aferente serviciului de livrare ramanand neschimbate. Clientii nu vor gasi niciun produs IKEA expus sau disponibil pentru a fi cumparat direct din Punctele de Colectare, acestea fiind destinate exclusiv ridicarii comenzilor.

Punctele de Colectare a Comenzilor reprezinta un nou format prin care IKEA isi propune sa creeze o experienta de cumparaturi mai simpla si mai convenabila, la preturi si mai accesibile pentru clienti. Acestea vor fi situate in spatii usor de accesat cu masina sau mijloacele de transport public, pentru a fi cat mai convenabile pentru clientii IKEA. Noile Puncte de Colectare IKEA sunt spatii inchiriate si pot fi gasite in cadrul Magnolia Shopping Center, Strada Crisului nr. 18 – in Brasov, si respectiv in incinta Centrului Comercial Euro 2, Bulevardul Antenei nr. 4 – in Timisoara, cu orarul de functionare: 10:00 – 19:00, sapte zile pe saptamana. Procesul de recrutare a echipei IKEA care va lucra in cele doua Puncte de Colectare din Timisoara si Brasov a inceput deja. In aceasta saptamana, au loc primele interviuri, cu scopul de a avea cele doua echipe IKEA complete, de cate 4 persoane fiecare in cele doua orase, pregatite si instruite pana la inceputul lunii iulie.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Buna ziua, la ce adresă de mail se poate trimite cv-ul pr magazinul Ikea Brașov?
    Va multumesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*