Social, Stiri Brasov

Edilii săceleni sunt mai generoși cu elevii eminenți și oferă și un premiu special de 1.000 de lei pentru cei care au 10 pe linie

Primăria Municipiului Săcele va premia pentru al doilea an consecutiv elevii cu rezultate foarte bune la învățătură. În total, 185 de elevi din clasele V-XII, de la cele trei licee și cele 3 școli generale din municipiu vor fi premiați în cadrul unei ceremonii care va avea loc vineri, de la ora 16.00 la Centrul Multicultural și Educațional Săcele.

Premiile sunt cu câte 50 de lei mai mari față de cele oferite de către municipalitatea brașoveană, respectiv 300 de lei pentru premiul I, 200 de lei pentru locul al doilea şi 100 de lei, pentru locul III. De asemenea, la Săcele vor fi recompensați și cei care au media zece pe linie. Aceștia vor primi din partea Primăriei 1.000 de lei.

Cei mai buni elevi din Brașov vor fi premiați, duminică, de către Primărie. Premiile I, II, și III vor fi premiate cu 250, 150 și, respectiv, 50 de lei

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*