Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorul proiectului Sunnyville se gândește să construiască birouri și locuințe în București

Omul de afaceri arădean Valentin Morar, care controlează dezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties, care construiește la Brașov proiectul rezidențial Sunnyville, ia în calcul construcția unui proiect rezidențial sau de birouri în Bucureşti, după ce în ultimul deceniu şi jumătate a construit locuințe în Arad, Braşov, Cluj-Napoca, iar începând din vara aceasta va „ataca” şi Timişoara cu un ansamblu de 1.000 de apartamente.

„Bucureştiul e un oraş cu zero risc, pur şi simplu. Caut terenuri în Bucureşti, pentru birouri şi locuințe. Sperăm ca anul viitor să începem un proiect”, a spus Morar, care a construit în ultimul deceniu şi jumătate circa 1.000 de locuințe în mai multe oraşe secundare.

Antreprenorul arădean a finalizat recent un proiect imobiliar în centrul Aradului, Arad Plaza, care include 107 apartamente şi 1.200 de metri pătrați de birouri, valoarea investiției, ce include şi terenul, fiind de peste 9 milioane de euro, dintre care 4 milioane de euro finanțare bancară, iar restul fonduri proprii. Proiectul ținteşte segmentul premium-high, iar până acum 70% din proiect a fost deja vândut. Printre companiile care se vor muta în spațiile de birouri se numără firma de IT Arobs Transilvania şi compania de curățenie industrială Solaris.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*