Social, Stiri Brasov, Timp liber

Mâine se redeschide Baza Olimpia. În prima săptămână, brașovenii pot juca tenis gratuit

Consiliul Județean a anunțat că mâine, de la ora 15.00, va redechide terenurile de tenis de la Baza Olimpia, după ce au fost reamenajate. Inaugurarea va avea loc începând cu ora 15.00, iar în prima săptămână, accesul în bază se va face gratuit. Baza Olimpia a fost închisă în 2015.

Potrivit Consilprest, societatea care administrează Baza Olimpia, pentru reamenajarea terenurilor de tenis au fost aduse 50 de tone de zgură, linii noi și fileuri cu stâlpi, au fost refăcute suprafeţele de joc, vestiarele, tribunele și a fost tunsă iarba.  În plus, baza va avea și o nocturnă nouă, fapt ce le va permite amatorilor de tenis să joace tenis și seara.

Brașovenii care vor să joace tenis la Baza Olimpia vor plăti 35 de lei pe oră până în ora 18.00, și 50 de lei după ora 18.00. Abonamentul este însă, mai ieftin: 25 de lei pe lună pentru intervalul 8.00 – 18.00 și 40 de lei pe lună, după ora 18.00.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*