Economic, Stiri Brasov

Brașovenii vor plăti de la 1 august cu 20 de bani mai mult pe metrul cub de apă

Conducerea Companiei Apa Brașov, furnizorul de apă și servicii de canalizare pentru zona Brașovului, a anunțat că a obținut de la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice aprobarea tarifelor majorate la apă și canalizare care se vor aplica, cel mai probabil, de la 1 august.

Astfel, prețul unui metro cub de apă va crește de la 4,05 lei la 4,17 lei (cu tot cu TVA), în timp ce prețul canalizării va urca de la 3,06 lei la 3,14 lei/mc. „Vom propune aceste prețuri Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei Brașov, care se va întruni în curând, aceasta urmând să le și aprobe”, a explicat Tedor Popa, directorul economic al Companiei Apa Brașov. Acesta a mai spus că prețurile propuse sunt mai mici decât cele de acum treci ani, moment în care a intervenit scăderea TVA-ului la apă până la 9%. Practic, brașovenii vor plăti de la 1 august 7,31 lei/mc de apă, în acest moment fiind prețul fiind de 7,11 lei/mc.

Cifra de afaceri a Companiei Apa Brașov a urcat anul trecut de la 110,85 milioane de lei la 115,57 milioane de lei, în timp ce profitul a urcat de la 8,75 milioane de lei la 9,70 milioane de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. TOT MAI SCUMP,TOT MAI SCUMP DAR APA DE LA ROBINET LASA DE DORIT ESTE PLINA DE NISIP SAU ALTE REZIDUURI CUM SE POATE ASA CEVA…… DOAR LA NOI MARE NESIMTIRE

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*