Social, Stiri Brasov

Zilele Avantgarden3 – o săptămână de bucurii pentru copii și adulți

Pentru Maurer Imobiliare, unele dintre cele mai importante valori care stau la baza proiectelor imobiliare demarate sunt: orientarea către comunitate și respectul față de oameni. ”Relația cu ai noștri clienți nu se încheie în momentul în care și-au recepționat apartamentul, ci acela este punctul din care începe să înflorească și să devină tot mai frumoasă.”, susține Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare.

Evenimentul care cuprinde întreaga săptămână viitoare, ”Zilele Avantgarden 3” stă mărturie faptului că în cartierul Avantgarden 3, mai mult decât despre construcții, se vorbește despre comunitate, toate aceste evenimente având menirea să aducă împreună oamenii ce o formează și să-i transforme într-o familie tot mai unită.

Acest eveniment a fost creat special pentru membrii comunităților Maurer Imobiliare dar sunt așteptați cu brațele deschise brașoveni din toate părțile orașului dornici să petreacă momente frumoase alături de ei.

Săptămâna 11-17 iunie se anunță, astfel, a fi un specială iar mai jos vă este prezentat programul complet al evenimentului:

Luni, 11.06

17:00 – 18:00 – Unde mergem în vacanța de vară? Întâlnire cu un consultant în turism   din partea agenției ”Călătorește cu Dragoș”

18:00 – 19:00 – Ne susținem echipa de fotbal de juniori! Fotbal ASSR Brașov – Echipa Avantgarden 3

 

Marți, 12.06

16:00 – 17:00 – Invitație la teatru! Atelier de teatru interactiv pentru părinți și copii oferit de Superland

17:00 – 18:00 – Cum putem realiza cel mai frumos aranjament floral într-un ghiveci? Atelier creație pentru copii și mămici susținut de Maison des Fleur

18:00 – 19:00 – Te învățăm să-ți prepari singuri o masă gustoasă și sănătoasă! Atelier de gătit pentru copii susținut de Ramona Duna, tehnician nutriționist

Miercuri, 13.06

17:00 – 18:00 – Citim și ne jucăm împreună cu cei mici. Workshop pentru părinți și copii oferit de Aventuri cu jucării și cărți.

18:00 – 19:00 – Cum să creez obiceiuri sănătoase în alimentația copilului meu? Seminar pentru mămici, doamne și domnișoare oferit de Ramona Duna, tehinican nutriționist.

Joi, 14.06

15:00 – 16:00 – Cum să fiu un pieton responsabil? Seminar de educație rutiera pentru copii între 5-9 ani oferit de IPJ Brașov, secția Prevenire

16:00 – 17:00 – Cum să fiu un pieton responsabil? Seminar de educație rutiera pentru copii între 10-17 ani oferit de IPJ Brașov, secția Prevenire

17:00 – 18:00 – Cum să adopt un comportament preventiv la volan? Seminar prevenție rutieră pentru adulți oferit de SDS România

18:00 – 19:00 – Sănătate prin mișcare! Fitness în aer liber pentru adulți sub indicațiile lui George Bălan, instructor fitness

Vineri, 15.06

17:00 – 18:00 – Cum ne îngrijim corect dințișorii? Seminar despre igiena orală pentru copii susținut de Acordent

18:00 – 19:00 – Momentul dulce al zilei. Atelier pentru părinți și copii de pregătit și ornat prăjituri + degustare de prăjituri oferit de cofetăria Bombo.

Sâmbătă, 16.06

Începând cu ora 18:00 – Foc de tabără cu muzică și, deja tradiționala, pâine coaptă la foc îndulcită cu ciocolată.

Duminică, 17.06

Începând cu ora 10:00 – ”Orășelul copiilor”: concursuri cu premii, ateliere creative, tobogane gonflabile, face-painting, muzică și dans, baloane colorate și multe alte surprize.

 

Toți copilașii dornici să transforme o hăinuță sau o jucăre de-a lor pe care nu o mai folosesc într-o bucurie pentru copiii din cadrul unui centru de plasament sunt inviți să doneze cu drag și din inimă.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

 1. Ion Popescu

  In fiecare zi locuitorii Avantgarden 3 se bucura si de urmatoarele activitati suplimetare:
  – cum sa auzi ce vorbesc vecinii de la doua etaje mai sus si cum tot blocul se culca odata cu cel ce se culca cel mai tarziu si se trezeste odata cu cel care se trezeste cel mai devreme.
  – cum sa nu mai faci diferenta intre intersectii si parcari
  – cum sa platesti luna de luna “taxa de smecher” pentru care nu vezi absolut niciun beneficiu.
  – cum sa treaca o iarna cu multa zapada in care sa nu vezi niciun utilaj de deszapezire.

  Si multe altele. Va asteptam 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*