Locuri de munca, Stiri Brasov

Vrei sa lucrezi în Canada? Vino mâine, 12 iunie, la târgul de joburi de la Hotel Aro Palace

Mâine, 12 iunie, cu începere de la ora 12.00, are loc la Hotelul Aro Palace un târg de joburi destinat celor care vor să trăiască și să muncească în Canada. La târg vor fi prezenți exclusiv reprezentanții mai multor companii din această țară pentru a recruta direct, fara intermediari, români care își doresc să se stabilească în provincia New Brunswick din Canada, astfel că vor fi acceptați să meargă acolo cu familiile..

Firmele canadiene vor să angajeze șoferi de tir, vopsitori, croitori, muncitori în industria lemnului, muncitori în fabrici de recondiționare tancuri de gaze, mecanici de mașini grele dar si mecanici și muncitori din alte industrii.

Posibilii candidați trebuie să cunoască limba engleză sau franceză la un nivel de baza și să fi absolvit liceul.

Canadienii pun la dispoziția celor interesați posibilitatea de a se înscrie gratuit pe site-ul livinginnb.ca, unde aceștia pot completa și formularul de participare la târgul de joburi.

New Brunswick este una din cele trei provincii maritime de pe coasta de est a Canadei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*