Stiri Brasov, Turism

Investiție de peste 4 milioane de lei pentru modernizarea drumurlui turistic spre Valea Sâmbetei

La sfârșitul anului trecut, Consiliul Județean Brașov a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2 în vederea realizării a cinci investiții în infrastructura rutieră. Printre acestea se numără și drumul județean care face legătura între Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta și zona turistică de pe Valea Sâmbetei, care în prezent este un drum de țară. Valoarea finanțării pentru acest proiect este de 3.305.660 lei, iar costul total al lucrărilor a fost estimat la suma de 4,39 milioane de lei, inclusiv TVA. În vederea realizării investiției, CJ Brașov a lansat o licitație publică, iar ofertele de la constructori sunt așteptate până în data de 26 iulie.

Prin amenajarea acestui drum, care este format de fapt din două drumuri județene, DJ 108 B și DJ 105 B, se vor deschide noi perspective de dezvoltare turistică în zona Sâmbăta.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*