IT, Stiri Brasov

Premieră în Brașov: Universitatea Transilvania inaugurează în parteneriat cu Mondly un laborator de IT ca în Silicon Valley

Universitatea Transilvania din Brașov în parteneriat cu Mondly, desemnată „Aplicația Anului” de către Facebook, au inaugurat un laborator de ultimă generație dotat cu computere Apple în valoare de 65.000 de lei.

 

10 stații iMac – renumitele computere proiectate de către Apple și legendarul Steve Jobs – au fost instalate la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul universității. „Dezvoltarea aplicațiilor pe dispozitivele de tip iPhone se poate realiza numai cu acest tip de calculatoare, o adevărată oportunitate pentru studenți”, explică Alexandru Iliescu, CEO Mondly și absolvent al Universității Transilvania.

 

Evenimentul marchează începutul unui parteneriat ce urmărește dezvoltarea profesională a studenților brașoveni pasionați de tehnologia informației. “Am fost plăcut impresionată de inițiativa și efortul celor de la Mondly. Utilizarea celor mai recente tehnologii de la Apple ne ajută să ne ridicăm la standardele internaționale și să excelăm”, spune Anca Vasilescu, prodecanul Facultății de Matematică și Informatică. Parteneriatul constă într-o sponsorizare din partea companiei Mondly, universitatea punând la dispoziție toată infrastructura.

 

„Succesul pe care îl avem la nivel internațional se datorează echipei dedicate cu care lucrăm; echipă pe care am format-o, în mare parte, cu studenți sau absolvenți ai Universității Transilvania. Acest lucru demonstrează faptul că oamenii de aici sunt foarte talentați, iar noi vrem să oferim studenților universității posibilitatea de a studia la fel ca studenții din Silicon Valley, chiar aici, în Brașov”, a adăugat Alexandru Iliescu.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: CEO-ul Mondly, desemnat „Antreprenorul anului” în cadrul galei „Premiile Excelenței în Afaceri 2018” - Biz Brasov

  2. Pingback: Compania brașoveană Mondly investește 40.000 de euro în educația studenților brașoveni - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*