Locuri de munca, Stiri Brasov

Americanii de la Sykes caută încă 65 de oameni la Brașov

Furnizorul de soluţii de management şi servicii BPO (Business Process Outsourcing) Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, are disponibile în prezent 132 de locuri de muncă pentru funcţionari informaţii clienţi, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru biroul din Braşov, unde americanii caută 65 de oameni, dar şi pentru centrele din Cluj-Napoca (35), Oradea (22) şi Sibiu (10). Compania Sykes Entreprises Eastern Europe a încheiat anul 2016 cu un număr mediu de 1.120 de angajaţi, arată datele disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor. Afacerile Sykes Entreprises Eastern Europe, compania care controlează brandul local Sykes, au ajuns în 2016 la 89 milioane de lei (19,8 milioane de euro), în creştere cu 42% faţă de anul anterior, iar profitul net a trecut de 11 milioane de lei (2,5 milioane de euro), potrivit mfinanţe.ro. Grupul american Sykes a intrat pe piaţa locală în anul 2010 cu un spaţiu de 1.800 mp închiriat în clădirea de birouri Sigma Center din Cluj, dezvoltând proiecte pentru compania Samsung.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*