Social, Stiri Brasov

Serviciul Uber, prezent și la Brașov, a ajuns la un milion de utilizatori în România

La peste 3 ani de la lansarea în România, Uber a ajuns la peste 1 milion de utilizatori ai aplicației. Utilizatorul cu numărul 1 milion este Ioana Ceasar, o tânără mămică de 27 de ani din Bacău, care locuiește în București.

Prima cursa cu Uber a fost pe 17 mai şi a costat 10 lei. „Am folosit prima oară Uber zilele trecute. Am descărcat aplicaţia cu noaptea-n cap şi a doua zi am folosit-o”,  a spus Ioana Caesar.

Uber s-a lansat în Bucureşti în februarie 2015, iar un an mai târziu a ajuns la 70.000 de utilizatori. Conform unui studiu IMAS, 25% dintre ei declarau atunci că foloseau maşina personala mai puţin de la venirea Uber.

Anul acesta, în mai, a lansat în Bucureşti şi serviciul global de livrare de mâncare Uber Eats, în colaborare cu peste 100 de restaurante din Capitală

Compania a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poţi comanda o cursă la atingerea unui buton. După 8 ani şi cu peste 5 miliarde de curse, compania şi-a propus să rezolve o provocare şi mai mare: reducerea poluării şi a aglomeraţiei urbane, aducând mai mulţi oameni în mai puţine maşini. Astăzi, este prezent atât în Bucureşti, cât şi la Cluj, Braşov şi Timişoara.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Ați ajuns sa faceți reclama la transportul ilegal de persoane?

  2. @Valentin… transport care nu este reglementat legal, e o diferenta…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*