Economic, Stiri Brasov

Brașovenii, printre cei mai frecvenți utilizatori ai cardurilor Revolut

Start-up-ul fintech Revolut, lansat recent și în România și care permite utilizatorilor să transfere bani în diferite valute și criptomonede, oferă tuturor utilizatorilor noi primul lor card fizic gratuit. Oferta este valabilă până joi, 31 mai, pentru toți utilizatorii care își fac cont și comandă un card Revolut cu livrare standard, asociat contului curent.
Revolut are deja peste 30.000 de utilizatori în România, care au făcut până în prezent peste 450.000 tranzacții cu o valoare totală de 15 milioane de dolari. Orașele din România cu cel mai mare număr de utilizatori Revolut sunt București și Cluj-Napoca, urmate îndeaproape de Timișoara, Iași și Brașov. Vârsta medie a utilizatorilor Revolut din România este de 33 ani, iar comercianții lor preferați sunt Uber, Aliexpress, McDonald’s și Carrefour.
Revolut a fost înființat în iulie 2015. Utilizatorii Revolut își pot face un cont curent în 60 de secunde, pot cheltui bani în străinătate în circa 150 de monede, pot deține și schimba 26 de monede din aplicație și pot efectua transferuri domestice și internaționale folosind cursul de schimb valutar real. Compania cu sediul în Londra are peste 1,7 milioane de utilizatori în Europa și a procesat până în prezent circa 60 de milioane de tranzacții în valoare totală de 15 miliarde de dolari. Revolut a obținut finanțări de 340 de milioane de dolari de la investitori precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*