Social, Stiri Brasov

Amenzi de 55.000 de lei pentru Restaurantul Roata Norocului. Unele alimente erau expirate din ianuarie 2017

Comisarii Protecţiei Consumatorilor au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale însumând 55.000 de lei (cuantum mai mic, totuşi, la plata în termen de 48 de ore) şi un avertisment, în urma controalelor efectuate în ultimele două săptămâni, la restaurantul „Roata Norocului”, conform datelor obţinute, astăzi, de la şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Sorin Susanu, anunță mytex.ro.

„Discutăm despre 284,5 kilograme de produse alimentare neconforme. Din păcate, aproximativ 60 de kilograme sunt produse expirate, unele din ianuarie 2017. Sunt şi alte deficienţe, respectiv lipsă verificare metrologică, ouă nedezinfectate, introduse în bucătărie cu cofraj, schimbarea termică a produselor. Pentru partea de neetichetare a fost aplicat avertisment şi s-au aplicat prevederile Legii prevenţiei, cu plan de măsuri”, ne-a declarat şeful CRPC Braşov, pentru aceeași sursă.

Contactat pentru a oferi punctul său de vedere, managerul restaurantului, Mihăilă Nicolae Ovidiu, a informat că, din totalul sancţiunilor aplicate de Protecţia Consumatorilor, s-au plătit 7.500 de lei şi că va contesta o parte din amenzi.

 

Inspectori OPC Braşov, agresaţi când controlau restaurantul Roata Norocului unde era pregătit un botez şi în bucătăria căruia au găsit produse expirate

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Acum imi explic de ce mă lua cu diaree cand mancam acolo.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*