Social, Stiri Brasov

PNL Brașov îi vede ca posibili candidați la Primărie pe Oprică, Gabor, Ialomițianu sau Adrian Veștea. Dragoș David: „Postul de primar nu intră în paleta mea de dorințe”

După apariția articolului care vizează retragerea lui George Scripcaru din lupta pentru funcția de primar pentru mandatul 2020 – 2024, Dragoș David, secretarul general al PNL Brașov, ne-a declarat că „postul de primar nu intră în paleta mea de dorințe”. Pe de altă parte, acesta spune că forțează o discuție în cadrul partidului pentru a afla care este posibilul candidat PNL. „Să vedem cine își dorește acest post. Candidați pot fi Adrian Oprică, Adrian Gabor (n. red. – fost candidat PNL în 2016 când a obținut 5,45% din voturi), poate fi Gheorghe Ialomițianu sau Adrian Veștea (actualul președinte al Consiliului Județean Brașov)”, a spus David.

Acesta a comentat și posibilitatea ca viceprimarul Costel Mihai să fie susținut pentru funcția de primar: „poate o să îl luăm la noi”.

 

Jocurile pentru alegerile din 2020: Scripcaru vrea deputat. Mihai Costel se va lupta cu Macedonschi, Dragoș David și Roxana Mînzatu pentru postul de primar

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Partidul antinational ,si cam cine crezi ca ii va vota? Poate sluga de Orban

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*