Social, Stiri Brasov

Jocurile pentru alegerile din 2020: Scripcaru vrea deputat. Mihai Costel se va lupta cu Macedonschi, Dragoș David și Roxana Mînzatu pentru postul de primar

Foto: Andrei Paul

 

 

Filialele județene ale partidelor politice au început să își pregătească strategiile pentru alegerile locale din 2020, majoritatea marșând pe ideea că actualul primar, George Scripcaru, nu va mai candida la un nou mandat. De altfel, spun surse din viața politică, Scripcaru a și transmis în diverse cercuri că la următoarele alegeri ar dori să candideze pentru un post de deputat, fiind interesat să îl promoveze pentru postul de primar pe viceprimarul Costel Mihai, președinte PMP Brașov, care să fie susținut și de PNL. Pe de altă parte, un alt nucleu din PNL și-ar dori să îl susțină pentru această funcție pe Cristian Macedonschi, în baza bunelor relații dintre liberali și Forumul Democrat al Germanilor din România. De altfel, Macedonschi a devenit foarte vocal în ultima perioadă, bazându-se chiar pe această idee, el neascunzându-și niciodată obiectivul de a ajunge primar al Brașovului prin orice mijloace posibile. O a treia facțiune liberală îl susține, deocamdată fără mare succes, pe Dragoș David pentru funcția de primar. Fostul europarlamentar conduce, în prezent, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov (AMB).

La PSD, în schimb, e liniște, având în vedere că singura persoană cu o imagine bună și pozitivă în rândul brașovenilor este Roxana Mînzatu, deputat și președinta Organizației de Femei a PSD Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*