Stiri Brasov

Restricții de circulație pe DN 10, Brașov – Buzău, sâmbătă și duminică, ca urmare a desfășurării raliului de la Teliu

După debutul în forță ce a avut loc luna trecută la Râșnov, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop îşi va disputa sâmbătă și duminică cea de-a doua etapă. Aflat la cea de-a zecea ediție, Trofeul Teliu AIMOL a atras un număr foarte mare de concurenţi, pe lista de înscrieri aflându-se 82 de nume. În cele două zile ale întrecerii, spectatorii vor putea admira mașini de concurs din cele mai diverse și mulți piloți spactaculoși.

Ca urmare a desfășurării acestui raliu, circulația va fi închisă pe DN 10, pe tronsonul Teliu (km 127) – Brădet (km 119), în următoarele intervale:

  • sâmbătă, 19 mai 2018, în intervalul orar 07:30 – 13:30 şi 15:00 – 20:30
  • duminică, 20 mai 2018, în intervalul orar 08:00 – 12:30 şi 14:00 – 20:30

Cei care vor să ajungă la Buzău vor trebui să ocolească pe DN 1 A Săcele – Cheia – Văleni de Munte cu variante apoi spre Ploiești – Buzău sau pe un drum județean care face legătura cu localitatea buzoiană Cislău de pe DN 10. Și cei care vor au treabă spre Întorsura Buzăului vor trebui să circule pe o rută deviată spre Covasna – Zagon.

Sâmbătă, 19 mai, sunt programate trei runde de recunoaşteri şi trei runde de antrenamente cronometrate, acestea din urmă fiind decisive pentru stabilirea ordinii de start din manşele de concurs. Cele două urcări de concurs vor avea loc duminică, 20 mai, de la orele 14:15, respectiv 17:00, după ce în prealabil piloţii vor mai avea la dispoziţie încă două runde de recunoaşteri.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*