Economic, Stiri Brasov

Comunitatea OneCoin se întâlnește luna viitoare la Brașov în cadrul DealShaker Expo

Între 8-10 iunie, la Braşov, va avea loc primul târg regional DealShaker Expo din România. Şi-au anunţat prezenţa peste 600 de oameni de afaceri din 25 de ţări care vor tranzacţiona cu moneda digitală OneCoin.

DealShaker este una dintre cele mai importante platforme web de tranzacționare de bunuri și servicii din lume, cu peste 3 milioane de utilizatori.

Pe Platforma DealShaker, dezvoltată în jurul monedei OneCoin, sunt înscriși zeci de mii de comercianți din întreaga lume, din diverse domenii, precum comerț, turism, transporturi și IT&C. Pe baza accesului gratuit, utilizatorii din comunitatea OneLife pot vinde și cumpăra produse și servicii la prețuri competitive, în condițiile în care plata se face, parțial, în moneda digitală OneCoin.

Spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin nu poate fi folosită în cazuri cu valențe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC (Know Your Customer – Recunoașterea Clientului), care stochează și securizează datele de tranzacționare dintre utilizatori.

Cu peste 3 milioane de membri din 240 de naționalități, OneLife este una dintre cele mai dinamice comunități dezvoltată în jurul serviciilor financiare de pe internet. Pe lângă platforma DealShaker, OneLife oferă un pachet dinamic de programe e-learning, care îi ajută pe membrii săi să pună în practică cele mai inovative soluții financiare.

Anul acesta, un grup de oameni de afaceri a realizat cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin din România, de aproape 2 milioane de euro, iar tranzacţia, realizată prin intermediul platformei DealShaker, a vizat un teren din Băicoi, judeţul Prahova, pe care urmează să fie realizat un cartier de locuinţe.

Potrivit datelor din platforma de tranzacţionare DealShaker, investitorii au plătit 89.588,38 OneCoin pentru terenul de 7.000 mp situat pe DN1  Ploieşti-Braşov.

Suma reprezintă echivalentul a aproape 2 milioane de euro.

Potrivit experţilor DealShaker, este cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin realizată vreodată în România, pe platforma de ecommerce, acolo unde sunt prezenţi peste 30.000 de parteneri din ţara noastră.

Prin intermediul DealShaker se comercializează anual milioane de bunuri şi servicii, din toate domeniile, de la produse de îmbrăcăminte, alimente, servicii turistice, terenuri, maşini etc.

Tranzacţiile se realizează cu OneCoin, o monedă digitală bazată pe criptografie. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică.

Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii, pe platforma DealShaker.

„Bitcoin a făcut treabă bună, de pionierat, însă noi venim cu foarte multe lucruri îmbunătăţite, avem o procedură ’know your customer’, cunoaştem datele clientului, unde nu se pot face tranzacţii anonime. Avem o procedură ’anti money laundering’, unde nu există un mod de a spăla bani şi aşa mai departe. Suntem partea soft şi elegantă a criptovalutei şi încercăm să invităm oamenii în acest concept nou, pentru că vorbim despre educaţie financiară şi încercăm să educăm oamenii cât mai mult să înţeleagă ce este această criptovalută, cu ce îi poate ajuta pe ei în viitorii ani şi cum va funcţiona ea”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

El afirmă că România este una dintre cele mai active ţări în comunitatea DealShaker, „semn că oamenii de afaceri români au înţeles potenţialul de business generat de această platformă”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*