Social, Stiri Brasov

Programul „Zâmbete Colgate“ oferă consultații stomatologice gratuite în Brașov

Colgate, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, desfasoara până în 10 iunie Programul Zambete Colgate, ca parte a campaniei „Romania merita zambete Colgate“, care ajunge in Brasov, unul dintre cele 5 judete selectate din toata tara. In zilele de 19 si 20 mai, elevii din Brasov inscrisi in program vor beneficia de consultatii stomatologice gratuite, de diagnostic si recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala. In plus, toti participantii vor lua parte la lectiile pentru igiena orala.

 In judetul Brasov, consultatiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc in data de 19 mai, la Scoala Gimnaziala nr. 13 si in data de 20 mai, la Scoala Gimnaziala nr. 2 „Diaconu Coresi”. Pe langa consultatii, copiii vor avea parte de lectii de igiena orala, oferite de voluntarii Crucii Rosii si desfasurate in prezenta parintilor, dar si de o zona de joaca unde il vor intalni pe indragitul Doctor Maseluta.

Activitatile sunt dedicate copiilor din clasele a-IV-a si se vor desfasura intre orele 9:00 si 13:00. Pentru a participa la consultatii, este necesar ca elevii sa fie programati in prealabil si sa fie insotiti de un parinte sau un tutore legal.

Programul Zambete Colgate a fost lansat in 2017 ca parte a campaniei Romania merita zambete Colgate, cand peste 1.500 de elevi inscrisi in program au beneficiat de consultatii stomatologice profesionale gratuite in 20 de orase mici din 10 judete ale Romaniei.

In paralel, Colgate desfasoara Programul Scolar Colgate Bright Smiles, Bright Futures™, care a implinit anul acesta 25 de ani de la debutul in Romania, perioada in care 6 milioane de elevi au beneficiat de lectii educationale despre igiena orala corecta. Programul are anual trei editii, in cadrul carora sunt educati peste 200.000 de copii din intreaga tara. Prima editie din 2018 are loc in perioada 15 martie – 15 iunie si ajunge in judetele Braila, Calarasi, Covasna, Mehedinti, Olt, Vaslui, Vrancea, Neamt si in sectoarele 1 si 5 din Bucuresti. Incepand cu anul 2015, programul se deruleaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

Sursa: Comunicat de presă

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*