Social, Stiri Brasov

Seminar gratuit despre inteligența emoțională

În 17 mai 2018, la ora 17:00, părintii și cadrele didactice din Brașov sunt invitați să cunoască magia inteligenței emoționale într-un seminar susținut de Florin Alexandru la Filiala pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene George Barițiu. Inteligenţa emoţională este cel mai bun predictor pentru achiziţiile viitoare ale copiilor, pentru succes. Dinamica schimbărilor sociale contemporane solicită o bună capacitate de adaptare a individului la mediu, care se poate realiza numai dacă înţelegem rolul extraordinar pe care îl are folosirea inteligentă a emoţiilor. Inteligența emoţională şi socială se referă la abilitatea de a te înţelege pe tine şi de a-i înţelege pe ceilalţi.

Florin Alexandru este autorul best-sellerului “Copilul tău este un geniu”, creator de jucării, expert în analiză tranzacțională, cercetător și ”om, mai ales om” după cum se prezintă el. Participanții la acest seminar sunt așteptați cu informații legate de importanța dezvoltării inteligenței emoționale raportat la contextul social actual și multe exerciții practice de aplicat acasă sau la clasă. Participarea este posibilă numai cu înscriere la 0721028967, numarul de locuri este limitat. Accesul la eveniment este liber. Evenimentul este organizat de Expoziții Călătoare Brașov.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*