Stiri Brasov

CEC introduce stații de plată automate, iar clienții băncii își vor putea reîncărca pe loc cartelele de mobil și își vor putea plăti facturile sau ratele bancare

CEC Bank, cea mai mare bancă deţinută de stat, va instala până la finalul anului 382 de staţii de plată în unităţile proprii, în urma unui parteneriat strategic încheiat cu SelfPay, principalul jucător al pieţei de terminale de tip self-service.

Astfel, clienţii băncii vor putea efectua operaţiuni precum servicii de plată de tip reîncărcare electronică a cartelelor de telefon mobil, încasări contravaloare facturi, rate, taxe şi alte servicii. „O preocupare majoră a CEC Bank o reprezintă în acest moment adaptarea activității la cerintele tehnice si organizatorice impuse de competitia pe linia digitalizarii. Prin parteneriatul cu SelfPay, banca noastra face un nou pas in aceasta directie si isi automatizeaza casieriile, oferind clientilor posibilitatea de a efectua platile intr-un mod simplu si rapid”, explică Radu Gratian Ghetea, Preşedinte şi Director General al CEC Bank.

Primele staţii au fost instalate in reteaua din Bucuresti, urmand ca procesul de extindere sa continue rapid la nivel national. „Parteneriatul incheiat cu CEC Bank face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung a SelfPay”, spune Adrian Badea, CEO al SelfPay.

CEC Bank dispune de o reţea locală de 1.022 unităţi, din care 480 sunt situate in mediul rural.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*