Stiri Brasov, Timp liber

Sondaj: peste 90% dintre brașoveni vor ca Festivalul Cerbul de Aur să fie reluat în ediții anuale

Potrivit unor statistici prezentate de primarul Brașovului George Scripcaru, majoritatea locuitorilor din județ vrea ca festivalul Cerbul de Aur să revină cu ediții anuale. George Scripcaru a vorbit de acest festival în emisiunea CityNews Live, de pe Look TV.

„Noi am făcut un sondaj. Peste 90% dintre locuitorii județului Brașov își doresc acest festival. La nivel național, o proporție covârșitoare spune că ar fi un lucru bun pentru România și, mai mult de atât, avem foarte multe mesaje și semnale de afară – din Statele Unite, din Canada, din Israel, Franța, de la români care sunt plecați cu mulți ani în urmă din țară și care își doresc să revină pentru acest eveniment”, a spus primarul. Acesta a precizat că în 2018 va fi organizată o ediție a festivalului Cerbul de Aur, inclusă în programul centenar al Guvernului.

„Am avut întâlniri cu conducerea TVR și am stabilit în mare derularea evenimentului. Ne-am întâlnit în aprilie. Așteptăm finalizarea detaliilor de către TVR, ca să ne apucăm de treabă. Televiziunea Română spune că acest eveniment a fost stabilit pentru ultima săptămână din luna august, respectiv în intervalul 27 august – 2 septembrie”, a explicat George Scripcaru în cadrul emisiunii de pe Look TV.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. minciuni. cine sa vrea susaneaua asta expirata? Probabil Scripca vrea sa se buna cu pcr-istii de la curvernare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*