Stiri Brasov, Timp liber

Mâine are loc The Beard Run Brașov, primul cros al treptelor organizat de Asociația Beard Brothers

Asociația Beard Brothers Brașov organizează mâine, 12 mai 2018, în zona Promenada de Sub Tâmpa, începând cu ora 10.00, prima ediție The Beard Run Brașov, singurul cros pe trepte din Transilvania, cu o cauză nobilă.

Înregistrarea participanților se face începând cu ora 9.00 la Apeductul Kristian Kertsch, iar de la ora 10.00, se va face o încălzire de grup condusă de Laura Dragomir, antrenor fitness.

Competiția sportivă aduce trasee diferențiate, astfel încât se adresează tuturor:

Profesioniști – 5 ture traseu – 4 km

Amatori – 3 ture traseu – 2.4 km

Măricei (7-14 ani) – 500 m

Micuți (sub 7 ani, însoțiți de părinți) – 500 m

Punctul de plecare este Bastionul Funarilor, pe aleea principală, partea cu telecabina, iar punctul de sosire este același cu startul.  Taxa de participare este de 35 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii. 

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge către Complexul de Reabilitare Școlară Brădet care sprijină copiii și tinerii cu dizabilități. Din fondurile strânse în cadrul crosului, vom dota școala cu materiale care vor fi folosite pentru dezvoltarea abilităților motrice ale elevilor (rechizite și materiale pentru produsele handmade pe care le confecționează copiii).

Au ales să ni se alăture în calitate de ambasadori ai evenimentului unii dintre cei mai cool bărboși și cele mai cool surori din Brașov precum: Mugur Tureschi (owner Croitoria de cafea), Nicoleta Trifu (alergător montan), Roberto Gliga (atacant al echipei de hochei Corona Brașov Wolves), Mircea Sorin (director al Școlii Gimnaziale Prejmer), Mircea Hordârnău (blogger, jurnalist), Adina Săniuță (owner Lebuchenhaus București, alergătoare), Vlad Popelcă (brand ambassador).

Mai multe detalii pe eveniment: https://www.facebook.com/events/2122954961270273/

Beard Brothers este cel mai neconvențional ONG din România, înființat în 2013 în Cluj-Napoca, care are ca scop principal lupta împortiva discriminării de orice fel. În cei patru ani de activitate, asociația a reușit să ducă la bun sfârșit peste 10 campanii mari și multe alte campanii satelit, astfel devenind una dintre cele mai active asociații clujene și nu numai. Acum, Beard Brothers se extinde și la Brașov unde ne propunem să schimbăm mentalități și să facem lucruri bune, împreună!

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*