Imobiliare, Stiri Brasov

Un dezvoltator imobiliar din Tractorul vrea să amenajeze o parcare publică pentru mașini electrice

Unul dintre dezvoltatorii imobiliari din noua zonă rezidențială din Tractorul vrea să vină în sprijinul deținătorilor de autoturisme electrice și să amenajeze câteva stații de încărcare pentru acestea, care să fie publice.

Astfel, odată cu prezentarea în comisiile de specialitate ale Primăriei a conceptului arhitectural pentru noul ansamblu rezidențial, pe care îl va construi pe strada Ioan Ursu, dezvoltatorul Dynamic Build Invest a precizat că va amenaja și cinci locuri de parcare publice cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. Conform proiectului, în noul ansamblu cu 264 de apartamente vor fi amenajate 284 de locuri de parcare, iar cele 5 destinate mașinilor electrice vor fi la stradă pentru a fi asigurat accesul public.

Ținând cont că proiectul este încă în stadiu incipient, dezvoltatorul nu a precizat încă dacă se va percepe o taxă pentru încărcarea autovehiculelor.

Tot pentru zona Tractorul, Comisia de Circulație și-a mai dat avizul și pentru construirea unui nou imobil de birouri, cu parter și 4 etaje, de către Coresi Businees Park. Condiția impusă de către membrii Comisiei a fost aceea de a amenaja 330 de locuri de parcare pentru angajați.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*