Imobiliare, Stiri Brasov

Maurer va construi peste 1.400 apartamente în locul blocurilor fantomă de pe câmpul de lângă Avantgarden

Cele patru blocuri nefinalizate de irlandezii care construiau La Residence în zona Bartolomeu, cumpărate ulterior de către Maurer Imobiliare, au fost demolate. Construcția acestora a demarat în anul 2008 și deși fuseseră ridicate la roșu, au fost abandonate și deveniseră loc de refugiu pentru diverse persoane fără ocupație, care le-au devastat pur și simplu pentru a valorifica diverse materiale reciclabile. După ce le-au achiziționat, compania Maurer a decis să le demoleze și să demareze construcția unora noi.

În conformitate cu avizul obținut de la Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Brașov pe cei 81.400 de metri pătrați de teren de pe strada Lebedei ar urma să fie construite 1.460 de apartamente. Nu în ultimul rând, primarul George Scripcaru a solicitat ca eliberarea acestui aviz să fie condiționată de cedarea unei suprafețe de teren pentru amenajare unei creșe sau a unei grădinițe în această nouă zonă rezidențială.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*