Stiri Brasov, Timp liber

Audi, Alfa Romeo, Citroen și Mazda își vor prezenta ultimele modele la Salonul Auto Brașov în acest weekend. Va fi prezentată și motocicleta Husqvarna

Kron-Tour Expo Fairs&Exhibitions, va invita la cea de-a sasea editie a Salonului Auto Brasov, care va avea loc in perioada 11-13 mai 2018, in  Brasov Business Park. La acest eveniment participa specialisti din industria auto, respectiv: dealeri si producatori de automobile si autoturisme, automobile ecologice, electrice si cu tehnologia hibrid, tuning auto, autovehicule utilitare, piese si accesorii auto, service-uri auto, motociclete de viteza, ATV-uri si biciclete.

Salonul Auto Brasov (SAB) este un eveniment de referinta pentru piata auto din Brasov, aducand sub acelasi acoperis numeroase oferte care suntem convinsi ca vor corespunde cerintelor populatiei brasovene si nu numai ! Printre cele aproximativ 30 de marci prezente in cadrul acestui salon se numara: AUDI, ALFA ROMEO, BMW ELECTRIC – CAR SHARING, CITROEN, FIAT, HONDA, HYUNDAI IONIQ ELECTRIC, ISUZU, JEEP, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, SEAT, SUBARU, TESLA. La sectiunea MOTO-VELO, vor fi prezente marcile BOMBARDIER, YAMAHA, SUZUKI, TRIUMPH, KAWASAKI, POLARIS, FOCUS BIKE, KTM, SUNN si TREK.

La targ va fi prezentata si motocicleta unicat in tara HUSQVARNA, care este expusa la Salonul Auto Brasov la doar o saptamana de la lansarea la nivel mondial! Aceasta motocicleta este revelatia anului 2018 in materie de design din domeniul moto si este pusa la dispozitie de catre MOTO24. Toate acestea vor putea fi admirate in parte, testate si achizitionate la preturi speciale pe perioada targului!

Masinile de tuning – UNICAT in lume vor incanta privirile vizitatorilor, acestia avand ocazia sa vizioneze ultimul model al anului 2018 marca Nissan dar si spectaculoasele modele Mitsubishi Evo Rally, Mini John Cooper S si Triumph Spitfire. Toate acestea pot fi vizionate in cadrul targului cu sprijinul Onoserv & Tuning.

Din cadrul targului nu vor lipsi nici vehiculele electrice de tip Segway cu auto-echilibrare dar si firme de piese si service auto. Una din atractiile evenimentului, este oferita de Inspectoratul Judetean de Politie Brasov in colaborare cu SDS – Safe Driving School (Scoala de Conducere Defensiva Prejmer) care vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a testa in cadrul targului, ochelarii ce simuleaza efectele induse de consumul de alcool si droguri.

De asemenea, ASOCIATIA PLUG IN prezenta in cadrul targului pentru a cincea oara consecutiv, va organiza o tombola in baza careia, cei care vor trece pragul acestui eveniment, au sansa de a castiga una din cele 10 plimbari la bordul unui automobil electric. Asociatia expune 2 BMW I3 care apartin celei mai mari companii de car sharing premium electric – BCR eGO dar si o Tesla care va atrage privirile vizitatorilor. Asadar, nu ratati cel mai important eveniment de profil din Brasov ce se va desfasura in perioada 11-13 Mai 2018, la Brasov Business Park.

Programul targului este urmatorul:

11 MAI 2018: 10-20

12 MAI 2018: 10-19

13 MAI 2018: 10-18

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*