Social, Stiri Brasov

Polițiștii de la Imigrări, împreună cu inspectorii ITM, fac un control pe șantierul AFI Palace. Mai mulți ucrainieni ar lucra fără forme legale

Polițiștii de la Inspectoratul pentru Imigrări din Brașov efectuează la această oră un control pe șantierul AFI Palace din Brașov, având bănuieli că mai mulți cetățeni ucrainieni lucrează fără forme legale. Polițiștii le-au cerut sprijinul inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. 

Potrivit reprezentanților ITM, în urmă cu două săptămâni, pe șantierul AFI Palace au fost depistați 117 muncitori moldoveni care lucrau fără forme legale. Firmele de construcții care efectuează lucrări în zonă au fost amendate atunci cu suma de 787.000 de lei. „În urmă cu două săptămâni, noi am descoperit acolo mai mulți cetățeni moldoveni care locuiesc pe teritoriul României fără forme legale și am cerut sprijinul Inspectoratului pentru Imigrări Brașov. Astăzi ei ne-au chemat din nou în șantier pentru că se pare că au descoperit mai mulți cetățeni ucrainieni care lucrează fără forme legale și locuiesc ilegal pe teritorul țării“, a declarat Dan Suciu, inspector-șef adjunct ITM Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: AFI Europe regretă că pe șantierul său din Brașov au fost descoperiți muncitori ucrainieni fără forme legale - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*