IT, Stiri Brasov

Brașovenii de la Allview lansează primul telefon cu Android Go din România

După ce a anunțat proiectul Allview X5 Soul, compania brașoveană Allview va aduce pe piață primul telefon cu Android Go din România. Sistemul de operare dedicat telefoanelor ieftine și mai puțin potențe, aduce Oreo Go Edition și pe astfel de terminale cu prețuri mici. Totodată, Allview va introduce în curând și serviciul de mesagerie RCS Google.

Avantajele acestui sistem de operare

Android Oreo Go Edition ocupă cu 50% mai puțin spațiu în memoria telefoanelor, iar handset-urile care vor rula acest telefon vor avea propriul YouTube, versiunea YouTube Go. În plus, accesul către aplicații precum Google Assistant Go, Gmail Go, Google Go, Gboard, Files Go și chiar Magazin Play va fi asigurat pe terminalele înscrise în acest tip, implicit și pe viitorul telefon de la Allview.

Telefonul va fi un entry level care va beneficia totodată de Google Play Protect, serviciul care ține departe virușii de smartphone-urile utilizatorilor.

Compania brașoveană mai anunță că telefonul entry level cu Android Oreo Go Edition va avea un display cu tehnologie 18:9, dar și o memorie RAM de 1 GB. „Este un terminal dedicat persoanelor care doresc un smartphone accesibil, cu o viteză ridicată de procesare, cu mult spațiu de stocare și o autonomie mărită”, anunță producătorul brașovean.

Nu în ultimul rând, RCS Google (Rich Communication Services) ajunge pe 19 telefoane de la Allview. Este vorba despre un sistem care acordă o libertate mai mare de mișcare utilizatorului, contribuind la transmiterea rapidă a fișierelor cu rezoluție mare. Acest serviciu de mesagerie ajunge pe 19 terminale din portofoliul producătorului, printre care telefoane că Allview X4 Soul Infinity Plus, P9 Energy Lite 2017, P41 eMagic, P8 Pro, X4 Soul Vision sau P8 eMagic.

Presa internațională scrie că Google ar urma pe viitor să înlocuiască definitiv SMS-urile cu acest nou protocol RCS. Noul serviciu de mesagerie ajunge astfel în premieră în România prin intermediul brandului brașovean.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*