Economic, Stiri Brasov

Flavia Anghel aduce în România specialiști ai brandingului din toată lumea

Flavia Anghel, Founder|CEO Brandium, Inc., a plecat din Brașov în California la vârsta de 4 ani, iar astăzi aduce în România prima editie a conferintei de branding REBELS AND RULERS va avea loc la Bucuresti, în luna octombrie. 

Evenimentul aduce pe plai romanesc specialisti ai brandingului din toata lumea. Principalul scop, spune Flavia, este de aminti definitia reala a brandingului, unei industrii care se prezinta astfel: „Exista branduri puternice, multe dintre ele chiar autohtone, care au reusit sa isi construiasca o experienta pozitiva in jurul unor valori comune cu cele ale clientilor lor. Insa, partea asta a peisajului este contrabalansata de afaceri centrate strict pe aspectele financiare – afaceri care apar, dispar sau se modifica peste noapte – intr-o incercare de a gasi modelul perfect pentru a-si invinge concurenta“, a declarat Flavia Anghel pentru iqads.ro.

Flavia a fost admisă la NYU, pentru studii teoretice in Media, Culture & Communication si practice in Business of Entertainment, Media & Technology. In 2013 a fondat, impreuna cu doi prieteni din Praga, un business de content creation, Kliche Killers. Primul client: actuala agentie SapientRazorfish. In timp, Flaviaa fondat compania Brandium, Inc. care include Brandinmag.

Citiți întreaga poveste AICI.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*