Economic, Stiri Brasov

Lanţul de cafenele Ted’s Coffee Co s-a extins la Brașov

Lanţul de cafenele Ted’s Coffee Co, deţinut de antreprenorul român Vasi Andreica, a deschis recent o cafenea pe str. G. Barițiu și are în plan deschiderea unei noi locații în viitorul mall AFI Palace din centrul civic al Brașovului. Lanțul a trecut de 35 de cafenele la nivel național.

Compania care operează businessul Ted’s Coffee Co se numeşte Anvas Trading şi este deţinută de Vasi Andreica. În 2016, compania Anvas Trading a câştigat, doar din businessul cu cafenele, 720.000 de euro, iar anul trecut până la 31 iulie a realizat afaceri egale cu tot anul 2016. Profitul de 230.000 de euro obţinut în 2016 a fost reinvestit în totalitate.

Din reţeaua Ted’s fac parte mai multe concepte de cafenele, a căror suprafaţă variază între 8 metri pătraţi (pentru un coffee cart – cărucioare portabile) şi 120 de metri pătraţi, cât are unitatea de la Universitate. Media se situează la 40-70 de metri pătraţi, iar investiţia este cuprinsă între 30.000 şi 50.000 de euro pentru o singură unitate.

Anvas Trading, prin brandul Coffee Shop Solutions, importă şi distribuie pe piaţa locală cafea, ceai, siropuri, ciocolată şi blendere exclusiv în HoReCa. Ţările din care provin produsele sunt în principal Italia, Germania, Franţa şi Irlanda. De altfel, acesta este businessul de la care a pornit Vasi Andreica în 2003.

Un deceniu mai târziu, a lansat pe piaţa locală propriul brand de cafenele, Ted’s Coffee.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*