Stiri Brasov

VIDEO A început reparația DN 1 în zona Ghimbav. Traficul este închis pe un sens și se circulă pe câte o bandă pe celălalt sens

În această dimineață, muncitorii de la drumuri au început reparațiile pe DN 1, în interiorul orașului Ghimbav. Ținând cont că asfaltul era destul de deteriorat, iar gropile erau chiar pe mijlocul benzilor de circulație, pentru a se putea lucra, drumarii au luat decizia închiderii sensului de mers spre Codlea pe parcursul zilei. Tronsonul de drum are o lungime de aproximativ 2 kilometri, iar traficul a fost deviat pe celălalt sens de mers în ambele direcții, pe câte o bandă, fiind montate balize, iar traficul dirijat de către polițiști.

Mâine, utilajele se vor muta pe sensul opus, urmând ca traficul să fie din nou restricționat și să se desfășoare în ambele direcții pe firul reparat.

Din cauza restricției, traficul este destul de aglomerat în zona intrărilor în Ghimbav.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Traficul rutier va reveni la normal pe DN 1, în zona Ghimbav, după ora 17.30. Mâine dimineață, vor fi din nou restricții, din cauza lucrărilor - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*