Stiri Brasov

Circulația pe strada C-tin Dobrogeanu Gherea va fi închisă începând cu ora 21.30 pentru a se consolida o porțiune de versant

În această seară va demara a doua etapă de lucrări în vederea punerii în siguranță a străzii Constantin Dobrogeanu-Gherea, în zona imobilului cu numărul 54, respectiv pe partea dreaptă, în vârful pantei pe sensul de mers spre Răcădău. Astfel, circulația rutieră va fi închisă în intervalul orar 21.30- 6.00, urmând să se monteze parapete de beton pentru consolidarea versantului din dreptul acestui imobil.
În prima etapă, care s-a derulat sâmbătă a fost salubrizată  zona respectiva. „Pe perioada derularii lucrarilor din această noapte accesul auto pe str. Constantin Dobrogeanu-Gherea va fi blocat, cu exceptia accesului riveranilor. In cazul riveranilor, acestia nu vor avea posibilitatea de a traversa versantul de pe o parte pe alta. Pe partea dinspre centrul orasului, strada CD Gherea va fi inchisa de la intersectia cu str. Ecaterina Varga (in dreptul magazinului STAR), iar partea dinspre Valea Cetatii va fi blocata dupa intersectia cu str. Molidului”, au precizat reprezentanții Primăriei Brașov.
În cazul în care conditiile meteo nu vor permite derularea lucrărilor, acestea vor fi reprogramate.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*