Social, Stiri Brasov

Aparatul RMN montat luna trecută la Spitalul Județean Brașov, achiziționat de Guvern, s-a dovedit a fi defect. Acum se lucrează pentru înlocuirea acestuia

RMN-ul de un milion de euro montat luna trecută la Spitalul Județean Brașov, care a înlocuit vechiul RMN, produs în 2002, s-a dovedit a fi defect, ne-au declarat surse din cadrul spitalului, confirmate de președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea. Motiv pentru care acum se efectuează lucrări de înlocuire a acestuia cu unul nou.

RMN-ul a fost achiziționat de Ministerul Sănătății în cadrul unui program derulat în parteneriat cu Banca Mondială, prin care 24 de spitale din țară vor fi dotate cu noi aparate RMN (rezonanță magnetică nucleară).

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Pai asta e treaba romaneasca si brasoveana specifica, si in afara de asta, cati brasoveni, oameni normali, fara pile si interventii au a cces la acest rmn sau la cel bun, ce va veni?
    putini sau deloc, doamna doctor Carstea primeste pe cine vrea si cand vrea
    sau te programeaza peste 3 luni, cand poate esti mort deja.
    halal spital de stat,
    are dreptate Arafat, hotarati-va, ori la sta, ori privat, doctorilor, ca ati luat pielea de pe oameni , v-ati imbogatit ca nici nu stiti cati bani aveti, pe spagi si mita. Rusine!

  2. Pingback: Noul RMN adus la Spitalul Județean s-a dovedit a fi în sfârșit funcțional - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*