IT, Stiri Brasov

Orange organizează ateliere de programare pentru copii și la Brașov

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe plan local, organizează a doua ediţie a atelierelor de iniţiere în programare pentru copii, sub numele Fast SuperCoders.

Atelierul a fost lansat anul trecut în cadrul platformei Tech a Break şi este dedicat copiilor cu vârste între 10 şi 13 ani. Copiii învaţă bazele programării prin joacă, dezvoltând pe tot parcursul atelierului programe, jocuri sau poveşti interactive.

Ei vor primi recomandări pentru a-şi continua activitatea acasă dar şi pentru a obţine certificatul de absolvire nivel 2 pentru micii programatori. Atelierele vor avea avea loc în Orange smart shop-urile din 12 oraşe ale ţării, în perioada 18 aprilie – 7 mai.

Oraşele sunt Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti (Orange smart shop ParkLake şi Europe House), Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea şi Suceava.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*