Stiri Brasov

4.300 de metri pătrați de gropi, cârpiți într-o săptămână, pe DN 1 și DN 11. Săptămâna viitoare, va intra în reparații și DN 13

Drumarii brașoveni au demarat marțea trecută „marea asfaltare” a gropilor apărute după sezonul rece, iar după o săptămână de activitate firma angajată de drumari pentru execuția acestor lucrări a peticit peste 4.300 de metri pătrați de gropi, aproape 10% din totalul lucrărilor estimate. Drumarii brașoveni au estimat că, în total, pe șoselele care traversează Brașovul sunt necesare reparații pe aproximativ 45.000 de mp.

În ultima săptămâna s-a lucrat pe DN 1, în zona serpentinelor de la Predeal , dar și pe DN 11. Șeful Secției de Drumuri Brașov a precizat că pe DN 11 s-a intervenit pe sensul de mers spre Sfântu Gheorghe, iar astăzi muncitorii au ajuns la pasajul de la intersecția cu DN 10. De mâine, va intra în reparații și sensul spre Brașov pe zona dintre acest pasaj și intrarea în municipiul Brașov, urmând ca de joi să intre în șantier și tronsonul dintre intersecția cu DN 10 și intrarea în județul Covasna, iar lucrările se vor finaliza la începutul săptămânii viitoare. „Se lucrează și pe centura municipiului Săcele, iar în paralel se continuă lucrările și pe DN 1. Urmează ca pe DN 1 să intrăm și pe tronsonul Ghimbav – Codlea – Făgăraș, dar să începem reparații și pe DN 73A în zona Pârâul Rece. De asemenea, de săptămâna viitoar,e vor începe reparațiile și pe DN 13 în zona Pădurii Bogății”, a explicat Horia Stancu.

În vederea derulării acestor lucrări de plombare a gropilor, Direcția de Drumuri Brașov a semnat un contract cu firma brașoveană R.S Activ în valoare de 2,27 milioane de lei, care se va derula pe o perioadă de 3 luni.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*