Stiri Brasov, Turism

Brașovul, „Perla Transilvaniei”, printre cele 15 orașe de vizitat anul acesta

Brașovul a fost inclus în top 15 al destinațiilor de vizitat din Europa, fiind descris ca „Perla Transilvaniei“, un ”oraș din vremurile medieval”.

Startul sezonului cald, de la 1 mai, dă naștere și topurilor în care se recomandă diferite destinații de vacanță. Este și cazul Brașovului, care a fost inclus de brightside.me în topul celor mai frumoase oraşe din Europa.

Descris ca „Perla Transilvaniei”, orașul de la poalelei Tâmpei a prins un loc între cele 15 orașe recomandate turiștilor ca destinație de vacanță pentru vara aceasta.

Nu degeaba este numit „Perla Transilvaniei“. E ascuns între munţi, este un loc perfect pentru cei cărora le place să descopere secretele oraşelor antice. Arată ca un oraş din vremurile medievale. Turiştii revin de fiecare dată pentru cetăţile vechi de secole, casele cu acoperişuri de ţiglă si ceasul din turnul Casei Sfatului”, sună descrierea celor de la brightside.me.

În topul realizat de sursa citată mai sunt orașe precum Bruges (Belgia), Sintra (Portugalia), Gdansk (Polonia), Mostar (Bosnia), Bled (Slovenia), Novi Sad (Serbia), Bergamo (Italia) sau Bordeaux (Franța).

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*