Stiri Brasov, Timp liber

Noi „săli de fitness” în aer liber vor fi amenajate în Brașov. Costul echipamentelor este de aproape 160.000 de lei

Foto: Andrei Paul

Prima „sală de fitness” în aer liber a Brașovului a fost amenajată acum zece ani, în Parcul Tractorul, iar de atunci, ținând cont de succesul pe care l-a avut, proiectul a fost multiplicat și în alte parcuri și zone de relaxare ale municipiului. Și anul acesta, edilii au în plan instalarea unor noi astfel de echipamente în mai multe zone ale orașului, iar trei firme și-au depus oferta de servicii. În total, ar urma să fie montate 25 de elemente de fitness, dar şi alte două de „street work out”, valoarea estimată pentru livrarea și montarea acestora fiind de 157.675 lei, cu TVA. Ofertele primite sunt acum în evaluare tehnică, după care va urma analiza financiară. Echipamentele ar urma să fie montate în cel mult 60 de zile de la atribuirea contractului.

„Street workout” reprezintă un nou tip de mişcare, tot mai popular în rândul tinerilor, ce constă în exerciţii cu propria greutate, în scopul obţinerii unui corp frumos, tonifiat şi sănătos. Câţiva tineri braşoveni care practică acest sport le-au solicitat reprezentanţilor Primăriei să amenajeze o zonă specială pentru practicarea acestui sport și la noi în oraș. Primele echipamente de acest gen au fost montate Sub Tâmpa, iar anul trecut a fost amenajată o astfel de zonă și în parcul de lângă fostul Lidl din Tractorul (actuala clinică Medlife). Odată cu atribuirea acestui contract vor mai fi amenajate alte două astfel de echipamente, reprezentanții primăriei urmând să decidă și zonele de instalare, ca de altfel și pentru cele de fitness, în funcție de cerere.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*