Locuri de munca, Stiri Brasov

Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc în 20 aprilie. Firmele se pot înscrie până în 17 aprilie

Firmele din județul Brașov care vor să se înscrie la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă au timp să depună ofertele de muncă până în data de 17 aprilie 2018. Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc în data de 20 aprilie, la Casa Armatei.

„Pe aceasta cale informam agenţii economici despre faptul ca participarea la acest eveniment  este  gratuită şi  reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante. Reprezentantii Agenţiei au contactat peste 350 de agenţi economici din judeţul Braşov. Pana la aceasta data  33 dintre aceştia confirmand participarea la bursa unde vor oferi peste 685 locuri de muncă, astfel: 55 locuri de munca pentru persoane cu studii superioare si 630 locuri pentru persoane cu studii medii“, a declarat Liliana Dragomir, director AJOFM Brașov. 

Agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.  Pe site-ul institutiei www.ajofm-bv.ro, reprezentanții firmelor pot găsi invitatia adresata angajatorilor precum si formularul privind situatia locurilor de munca vacante. Formularul privind situatia locurilor de munca vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bv.anofm.ro, cu mentiunea „pentru bursa generala a locurilor de munca”. Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de munca vacante este 17.04.2018  ora 12:00.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*