Stiri Brasov, Turism

Bilanț la final de sezon pe pârtiile din Poiană: 2,13 milioane de urcări cu instalațiile de transport pe cablu

Sezonul de schi s-a încheiat oficial pe pârtiile din Poiana Brașov din data de 9 aprilie. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune și mai lungi sezoane de schi din ultimii ani, ținând cont că a debutat chiar din prima zi a lunii decembrie și, în ciuda încălzirii vremii, s-a putut schia și de Paște. În conformitate cu datele administratorilor instalațiilor de transport pe cablu, în total, în acest sezon au fost înregistrate 2.139.688 de treceri prin turnichete, cu 142 mai multe față de sezonul 2016 – 2017, care s-a încheiat însă în data de 5 aprilie, după ce căldura a topit zăpada.

Ținând cont a fost un sezon bun pentru practicarea sporturilor de iarnă, cartele achiziționate pentru transportul pe cablu nu au mai putut fi prelungite și pentru iarna viitoare și și-au încetat valabilitatea din data de 9 aprilie 2018.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*