Stiri Brasov, Timp liber

NOISE Festival, apreciat de publicul din România

Festivalul de muzică electronică NOISE, ce se va desfășura în vara acestui an în Poiana Brașov, se bucură de un real succes din partea publicului. După ce au fost puse în vânzare abonamentele pentru două zile, la prețul de 139 lei, acestea au fost sold out în mai puțin de 10 zile. Astăzi, organizatorii au pus în vânzare bilete valabile pentru o zi, la prețul special de 79 lei, bilete care se află într-o ediție limitată.

Organizatorii ne-au comunicat faptul că în ceea ce privește line-up-ul, acestea va fi completat în viitor de către artiști din sfera de dubstep și drum and base, apreciind astfel că împreună cu publicul participant și line-upul sonor la nivel internațional vor reuși să pună Brașovul pe harta festivalurilor din România.

Biletele sunt disponibile în locațiile partenere: Kafea-Coffee to go (Ghe. Barițiu, nr. 28), Kafe Pub (Poarta Schei, nr. 5) și online pe www.bilete.ro și www.kompostor.ro .

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*