Social, Stiri Brasov

Street Food Festival Brașov va avea loc între 24 și 28 mai pe Aleea de sub Tâmpa

A doua ediție a Street Food Festival Brașov va avea loc anul acesta între 24 și 28 mai la Brașov, după ce anul trecut acesta a avut loc la finele lunii august. Organizatorii au păstrat aceeași locație de anul trecut, fiind mulțumiți de modul în care s-au desfășurat lucrurile anul trecut.

Street FOOD Festival este un concept de festival debutat în 2016 la Cluj-Napoca și continuat mai departe în alte 9 orașe alături de parteneri de încredere și gurmanzi pofticioși. În 2017 festivalul a bucurat peste 300.000 de persoane cu rețete ingenioase și activități recreative reușind să cucerească gusturile unei întregi țări. Revoluția street-food a avut un impact însemnat și la nivel de comunitate prin conștientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizați sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Ne e deja poftă să pornim la drum. În 2017 v-am promis o revoluție street-food și cu ajutorul partenerilor și a tuturor susținătorilor street-food am reușit. Vă mulțumim că aveți încredere în noi și vă promitem că în 2018 nu vă vom dezamăgi. Vă invităm să explorați alături de noi o nouă lume în care mâncarea bună și atmosfera relaxantă sunt la ordinea zilei. Ne vom plimba prin 11 orașe alături de cei mai buni bucătari, trupe și artiști, activități interesante pentru cei mari și cei mici și vom face călătorii culinare prin întreaga lume cu ajutorul unor rețete absolut savuroase. Suntem nerăbdători să vă dezvăluim și mai multe surprize, dar până atunci vă lăsăm să vă antrenați apetitul…vă garantăm că aveți nevoie. – Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. Cine a fost multumit anul trecut de “locatia” de anul trecut? ORGANIZATORII? Festivalul este frumos dar, locatia este prost aleasa. Nu ai loc deloc.

  2. Cea mai proasta locație posibila. Doamne ferește sa ai copil in cărucior, ft aglomerat chiar și la prânz. Spațiu ft îngust, nu era loc de trecere printre cozile formate. Locuri de parcare inexistente, centru aglomerat, acces dificil cu mijloacele de transport in comun. De ce nu întrebați cetățenii? Pun pariu ca vor zice ca locația este prost aleasa

  3. Mie mi-a plăcut locația, mai ales seara era o atmosfera f faina 🙂 Can’t wait!

  4. Locatie prost aleasa,aleea e ingusta,te calci in picioare ca sa ajungi dintr-un capat in altul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*