Social, Stiri Brasov

Până vineri, autoritățile brașovene vor contabiliza pagubele produse de inundații și vor trimite „nota de plată” Guvernului

După inundațiile de săptămâna trecută, care au afectat mai multe localități din județul Brașov, prefectul Marian Rasaliu a constituit astăzi o comisie care va analiza punctual toate pagubele produse și le va contabiliza. După ce se va face această evaluare, documentul va fi transmis Guvernului în vederea solicitării fondurilor necesare pentru reparații. „Vom solicita fonduri pentru a reabilita infrastructura afectată, drumuri, poduri, podețe, dar și pentru decolamatarea și curățarea canalelor de scurgere și protecție a digurilor din localitățile afectate. Aceste care ar trebui să preia apele în exces și să le reverse apoi în Olt controlat sunt pline acum de mizerii, colmatate cu tot felul de arbuști, sunt înfundate. Este necesar să le decolmatăm, ca să nu fie afectate gospodăriile oamenilor. Totodată, a crescut și populația de castori din județ, iar aceștia au provocat foarte multe daune. În acest context, trebuie să ne adresăm Minsterului Mediului, să vedem ce soluții găsim”, a explicat prefectul Brașovului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*