Social, Stiri Brasov

VIDEO O căprioară a fost salvată de pompieri dintr-un pârâu din Zărnești

O căprioară rănită în zona capului a fost salvată duminică din apele unui pârâu din oraşul Zărneşti, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

”Pompierii de la secţia Zărneşti au intervenit duminică pentru salvarea unei căprioare căzute în apele pârâului Râul din localitate. La faţa locului a ajuns şi un reprezentat al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), care a preluat căprioara pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Căprioara era în apa pârâului, sub un pod, când a fost observată de un localnic.

Pompierii brasoveni au salvat in aceasta dimineața un pui de căprioară, aflat in dificultate. Animalul căzuse in apele învolburate ale unui râu din localitatea Zărnești, însă salvatorii militari s-au mobilizat și au reușit, in scurt timp, sa-l recupereze in siguranta, deși era foarte speriat si lovit in zona capului. Puiul de caprioara a fost preluat de catre un reprezentant al DSVSA.Prioritatea noastra rămâne salvarea vieții semenilor, însă importante rămân și misiunile destinate protejarii animalelor și bunurilor semenilor noștri.#POMPIERII #IGSU #SMURD #România #ISUBrasov

Posted by IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania on 18 Martie 2018

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*