Social, Stiri Brasov

A picat examenul auto din cauză că nu a încetinit în fața unor porumbei

O tânără din Făgăraş a picat proba practică a examenului auto, pentru mai multe greşeli, între acestea şi pentru că nu a încetinit autoturismul în preajma unor porumbei aflaţi pe şosea. Şefii examinatorului consideră că acesta a acţionat conform legii, scrie MEDIAFAX.

”Conducătorul auto, mai ales în condiţiile în care era candidat pentru obţinerea permisului de conducere, trebuia să depună toate diligenţele necesare astfel încât să evite orice pericol. Existenţa unui obstacol pe carosabil, care constă fie chiar şi în mai mulţi porumbei, este de natură să producă în anumite circumstanţe un posibil incident sau accident. Dacă porumbeii respectivi zburau de la sol şi îi creau candidatului o stare de confuzie, l-ar fi speriat sau i-ar fi venit în parbriz, era posibil să tragă de volan, stânga, dreapta, să accidenteze un pieton sau aşa mai departe”, a spus Albert-Ani Oriana,  împuternicit şef la Serviciul Public Comunitar, Regim, Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Braşov.

Aceasta precizează că tânăra din Făgăraş a picat proba practică a examenului auto pentru mai multe abateri, acumulând puncte de penalizare, între care şi pentru că nu a încetinit când s-a apropiat de porumbeii aflaţi pe carosabil. Porumbeii nu au fost răniţi, potrivit sursei citate, deoarece examinatorul a frânat.

sursa: MEDIAFAX

sursa foto: Google

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Cum se spune la inceputul articolului, pentru mai multe greseli. Tinand cont de faptul ca obstacolul taie doar 2 puncte, din maximul pe care il putea lua, cu siguranta a facut si altele. Fara suparare, titlul mi se pare tendentios la adresa Politiei sau doar un aducator de trafic web.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*