Social, Stiri Brasov

Oficial apa este potabilă, numai că în Centrul Civic e în continuare tulbure. Teodor Sava, Compania Apa: „Eu stau în Centrul Civic și beau apă de la robinet”

După ce Compania Apa a anunțat că apa este bună de consum, mai mulți brașoveni care locuiesc în Centrul Civic, dar și în Astra, au reacționat pe rețelele de socializare și ne-au transmis că în continuare apa este tulbure și conține impurități. Contactat telefonic, directorul de exploatare al Companiei Apa, ne-a spus că „e dreptul lor să se plângă, dar vă spun că și eu stau în Centrul Civic și consum apă din rețelele publice”. „Dacă vreți să verificăm mergem acum la mine și vă arăt că apa e bună”, a început să explice Sava, după care a adăugat că noaptea trecută au fost spălate rețelele de alimentare cu apă, s-a trecut la alimentarea din puțuri de adâncime în anumite cartiere, iar acum se trece din nou la alimentarea din Uzina de Apă. „Este un întreg proces tehnologic”, explică sursa citată.

Întrebat de unde s-au luat probele de apă înainte de a se anunța că apa este bună de consum, Teodor Sava a precizat că există puncte de control din care aceste probe sunt prelevate, iar Laboratorul de calitate a apei, operat de cei de la Direcția de Sănătate Publică, a constatat că apa este potabilă.

 

Compania Apa Brașov: Apa distribuită în rețele publice este bună pentru consum

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*