Locuri de munca, Social

Elmas, Benchmark și JF Furnir, printre companiile care fac angajări la Târgul Locurilor de Muncă de la ITC

Elmas, Benchmark, JF Furnir, Ecopack, Dexion se află printre companiile care își vor prezenta oferetele de locuri de muncă la Târgul Locurilor de muncă, organizat în această săptămână, la Brașov, în ziele de 15 și 16 martie.

Peste 400 de jobu-uri vor fi ofertate la târg, 50 de companii din Brașov fiind prezente la ITC, în ziele de joi și vineri, de la ora 9.00 la ora 18.00.

Targul se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca dar si angajatilor care doresc sa-si schimbe locul de munca. Ofertele de angajare acopera majoritatea domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: turism, alimentatie publica, IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc.

Companiile caută atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. De asemenea, sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1500 euro/luna, fara comision de recrutare si pentru studenti/absolventi. Organizatorii preconizeaza participarea a peste 2000 de candidati.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*