Social, Stiri Brasov

Angajații de la Fabrica de Pulberi nu și-au mai primit salariile de trei luni

Comisia de Dialog Social a Prefecturii Brașov se întrunește mâine la solicitarea Sindicatului Liber Nitramonia Rompiro, care îi reprezintă pe angajații Fabricii de Pulberi din Făgăraș. Potrivit reprezentanților sindicalului, angajații Fabricii de Pulberii nu și-au încasat salariile aferente lunilor decembrie, ianuarie și februarie.  

Potrivit salutfagaras.ro, Lucian Cupu, președintele sindicatului, a trimis mai multe adrese despre situația de la Făgăraș, în primul rând conducerii Romarm, care va merge în această săptămână să poarte o discuție cu salariații, pentru a găsi o soluție. O altă adresă a fost timisă către premierul Viorica Dăncilă și o a treia către Ministrul Economiei, Dănuț Andrușca.

Sindicaliștii amenință că dacă salariații nu-și vor primii banii, este posibil să recurgă declanşarea unui conflict de muncă şi la acţiuni de protest din partea angajaţilor. Potrivit prefectului județului, Marian Rasaliu, problema va fi discutată mâine, în Comisia de Dialog Social.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*