Social, Stiri Brasov

Pieton lovit pe o trecere nesemaforizată de pe Calea București

Un echipaj SMURD de la Terapie Intensivă acordă îngrijiri medicale unui pieton lovit pe o trecere de pietoni de pe Calea București. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, victima este conștientă și este în acest moment evaluată de un medic.

Potrivit martorilor, șoferul ar fi fugit de la locul accidentului.

Pe Calea București, una dintre cele mai aglomerate șosele din oraș, se întâmplă frecvent astfel de accidente, mai multe persoane fiind accidentate mortal în anii trecuți, chiar pe trecerile de pietoni. Poliția Rutieră și Primăria Brașov analizează luarea unor măsuri pentru reducerea accidentelor din această zonaă, prin montarea de limitatorare de viteză sau semafoare la nivelul trecerilor de pietoni.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Munteanu Ovidiu

    Calea București e un fel de pârtie de bob pentru mașini. Trebuie toate trecerile de pietoni sa fie semaforizate. Normal circulația transversală a pietonilor, carucioarelor, mașinilor, etc. ar trebui făcută pe dedesubt. Pietonul lovit nu s-a asigurat, altfel n-ar fi fost lovit.

  2. Cum pe dedesubt? Ce, suntem cârtițe? Nu mai citiți cărți SF! Vrem semafoare la trecerile de pietoni și desființarea giratoriilor aberante!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*