Social, Stiri Brasov

Cum sifonează PSD bani publici: Dunca a încercat să numească o social-democrată la șefia ANPC Brașov, dar aceasta ar fi urmat să lucreze la București, în structura partidului

Dezvăluiri explozive din interiorul Partidului Social Democrat! După ce a fost exclus din PSD, comisarul-șef ANPC Brașov (structură regională), Sorin Susanu, aruncă-n aer scena politicii românești.

Susanu susține că i s-a cerut din interiorul partidului să facă angajări la comandă la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Persoana care i-ar fi solicitat acest favor ar fi chiar președintele interimar al PSD Brașov, Marius Dunca, cel care ar fi fost în spatele excluderii lui Susanu din partid.

„<<Domne, vreau să o angajezi pe Ionela Damian șefă pe Brașov, pe județ, la ANPC>>. (n.r. – Marius Dunca) Mi-a cerut asta. <<Domne, vine, dar, zice, ea stă la București cu mine, că are treabă la partid>>. Zic: <<Mă, băiatule, eu nu pot să fiu de acord cu așa ceva. Nu pot să semnez să-și ia salariu, banul public, pentru a fi acolo>>. Bineînțeles! O mare supărare. A mers la București: <<Domne, nu vrea să ne ajute colegii>>. Ăsta nu-i ajutor, asta-i hoție!”, a declarat Susanu, la Mix2TV, scrie bugetul.ro.

 

 

 

Tolo.ro: Brașoveanul Marius Dunca, un ministru sărac, care este întreținut de iubită și care se plimbă cu un Audi A8

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: După dezvăluirile explozive, războiul din PSD Brașov continuă în instanță: fostul ministru al Tineretului îi cere despăgubiri șefului Protecției Consumatorilor Brașov pentru afectarea imaginii și demnității - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*