Locuri de munca, Stiri Brasov

500 de oferte de joburi, la Târgul Locurilor de Muncă, organizat săptămâna viitoare la Brașov

50 de companii din Brașov îi vor prezenta oferta de locuri de muncă vacante la „Târgul Locurilor de Muncă“, organizat de mai multe firme de resurse umane  care sunt specializate și în oferirea de cursuri de specializare în domeniul tehnic. Evenimentul este programat săptămâna viitoare, în zilele de 15 și 16 martie, la ITC Brașov, în intervalul 9.00-18.00.

„Organizăm a treia ediție a acestui târg și pot să vă spun că 50 de companii au confirmat deja prezența. Vor fi între 400 și 500 de oferte de muncă și ne așteptăm să treacă pragul târgului peste 1000 de candidați. Angajatorii au plecat cu multe CV-uri de la edițiile anterioare și au și făcut angajări, tocmai de ceea suntem singurii care organizează un târg atât de mare la Brașov, cu atât de multe companii participante“, a declarat Andreea Dariescu, executive manager la First Job School, una dintre firmele organizatoare.

Companiile caută de la muncitori necalificați până la personal de top management, lucrători în industrie și HORECA. De asemenea, târgul reunește și câteva companii specializate în plasarea forței de muncă în țări ca Germania și Belgia în domeniul industrial, unde salariile depășesc 1500 de euro pe lună.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*